Spa

Luksuzen wellness

Za popolno razvajanje poskrbi wellness prostor z bazenom, turško, finsko in infra savno, relaksacijskim prostorom in čajno kuhinjo, ki je obogaten s sproščujočo ambientalno zvočno kuliso in kroma svetlobno barvno terapijo.

Tukaj se svet za trenutek upočasni. Tukaj odplavajo stran skrbi vsakdanjika. In tukaj se lahko spet nazaj vrnete vase.

Wellness v Villi Neni je nekaj posebnega, saj po eni strani s kapaciteto do 8 ljudi zagotavlja maksimalno intimnost, po drugi strani pa nudi popolno razvajanje na najvišjem nivoju.

Nepozabno vzdušje, ki popelje v čisto poseben svet, ustvarjajo vsi detajli – do najmanjših podrobnosti premišljeno okolje, nežna zvočna kulisa, relaksacijski in spremljevalni prostori, kjer je vedno na voljo osvežitev in prigrizek, vrhunske savne ter bazen.

Po končanem savnanju so v sprostitvenem prostoru na voljo anatomsko oblikovani ležalniki, na katerih se lahko prepustite počitku, možgani pa odplavajo v alfa stanje, ki vas popolnoma poživi in prerodi.

Če iščete unikatno izkušnjo, daleč stran od masovnega turizma, kjer je vse prilagojeno vam in kjer je rdeča nit oseben pristop, potem ste zagotovo na pravem mestu. Dobrodošli!