O nas

 

Z vizijo in načrtom se ustvari hotel.

Z ljubeznijo in strastjo se v njem rodi dom.


Vizija in želja po lastnem, edinstvenem butičnem hotelu sta se rodili na podlagi preteklih izkušenj ob daljših bivanjih v tujini zaradi službenih obveznosti. Ko enkrat na lastni koži izkusiš razliko, kako je spati v klasičnem hotelu in kako je tisoče kilometrov stran od doma doživeti domačnost, občutek sprejetosti in toplino osebnega stika, te to doživetje spremlja za vedno in povsod.

 

Naši podatki


Kontaktirajte nas prek spleta

 

Villa Nena na gostih brez izjeme pusti pečat, zato je idealna za vse, ki iščete nekaj drugačnega, nekaj več, česar v vsakdanjem turizmu ne morete doživeti.

Goste vsak dan pričaka skrbno izbran in osebno postrežen 6-hodni meni za zajtrk, ki je v vseh dneh bivanja vedno drugačen. Veliko angažmaja je bilo namenjenega ureditvi prestižnih wellness prostorov ter turške, finske in infra savne. Vsak detajl je premišljen in namenjen umirjanju uma, počitku in popolnemu odklopu od napornega vsakdana.

Tudi v zimskem času je Villa Nena idealna izhodiščna točka za odhode na bližnja smučišča. V spremljevalnih prostorih Ville Nene je poskrbljeno za veliko shranjevalnih omar za osebno garderobo in hranjenje športnih pripomočkov, ki so tudi ogrevane, da se mokra oblačila in oprema hitro posušijo.